Nieuw: de LED Orbits van GloFX! januari 10, 2018 – Gepubliceerd in: GloFX, Nieuwe Producten – Tags: , , , , , , , , , , , ,

Vandaag in de spotlight: de LED Orbits van GloFX! Met een orbit geef je de leukste en mooiste lichtshows weg. Het heeft wat weg van de welbekende LED-handschoenen, al geven de orbits wat meer vrijheid en heb je de mogelijkheid om meer tricks uit te oefenen. In Amerika is de leuke bezigheid een groeiende trend en dat is niet heel gek: het is een leuke, originele accessoire die goed thuis past op elk festival of (thuis)feestje. Velen hebben van de orbit een hobby gemaakt: het is makkelijk aan te leren en kan je het zo moeilijk maken als je zelf wilt.

Maar wat zijn LED orbits en hoe werken ze?

Een orbit heeft een aantal LED-lampjes aan elkaar vast gemonteerd (vaak in diverse kleuren), met twee draden. De twee draden pak je in beide handen vast. Vervolgens draai je de lampjes om zijn eigen as een keer of 25 en trek je het draad in beide handen strak. Hierdoor komt er spanning op het draad waardoor het snel begint te tollen, wat door de LED-lampjes een super gaaf effect geef. Heb je dit onder controle? Dan is het tijd te variëren in diverse tricks, zoals met de orbit je rug aan te tikken of om je heen te draaien.

Lijkt je dat nou wat, zo’n orbit? Kijk dan snel even op onze productpagina: GloFX artikelen. Wil je eerst toch wat meer weten over de lichtgevende accessoire? Neem dan even een paar minuten om het onderstaande filmpje te bekijken, waarin word uitgelegd hoe een orbit werkt:

Snap je de basics? Neem dan snel een kijkje naar wat mogelijk is na wat oefening in deze vette video:

Enthousiast? Neem dan een kijkje naar onze 2-LED Orbit, 4-LED Orbit of de 6-LED Orbit! De originele orbit is gegarandeerd een leuke hobby en maak je je feestjes, festivals en raves nóg vetter. Laat je vrienden en omstanders versteld staan!

DE BETROUWBARE KWALITEIT VAN GLOFX

De producten van GloFX zijn van hoge kwaliteit, zonder verlies aan comfort en stijl. Niks is te vergelijken met échte Amerikaanse kwaliteit als GloFX levert, en dat valt direct te zien aan elk fijne detail, het materiaal en de doordachte designs. Zodra je je handen krijgt op een van de producten ben je verkocht. Het merk denkt niet alleen aan de optimalisatie van kwaliteit en design, maar ook aan het gebruik. Kijk voor vele tutorials, handleidingen en uitleggen op het GloFX Youtube-kanaal.