Tips & TricksOp deze pagina vind je de vetste tips & tricks om zo het meeste uit onze producten te halen!

Om een Glowstick aan te krijgen moet je deze eerst breken. Na het breken ontstaan er mogelijk bubbeltjes in de vloeistof. Om deze eruit te krijgen en de glowstick beter te laten gloeien moet je de glowstick circa 10 seconden schudden. Als de glowstick na enige tijd minder fel begint te branden kun je deze nogmaals breken en schudden om zo de levensduur te verlengen.

Bij het kopen van Glowstick Artikelen worden standaard connectors geleverd (m.u.v. Glowstick Bitjes). Deze connectors zijn, in tegenstelling tot de Glowsticks, herbruikbaar. Het is dus mogelijk de connectors opnieuw te gebruiken door de glowsticks te vervangen. We raden dan ook aan om extra glowsrticks te bestellen om meer uit je glowproducten te halen.

Blacklight geeft, in plaats van (normaal) UV licht, UVA licht af. Dit licht zorgt ervoor dat voorwerpen met fluorescerende stoffen licht uitstralen die normaal nauwelijks waarneembaar zijn met het blote oog. Deze blacklight lipsticks bevatten een grote hoeveelheid fluorescerende stoffen. De kleur van de blacklight hangt echter af van de fluorescerende stof zelf af. Daarom kan deze afwijken van de originele kleur van de schoenveter. Klik hier om meer producten uit de blacklight artikelen categorie te bekijken.

De meeste hedendaagse feesten en festivals met een lichtshow hebben een blacklight installatie. Dit zorgt voor prachtige effecten op het podium en in het publiek! In het volgende filmpje is goed te zien wat een blacklight doet met de Blacklight Verf van Ravesupply:

De Feestbrillen van Ravesupply zijn op veel plekken te gebruiken. Een hele leuke is natuurlijk tijdens indoor of outdoor festivals in het donker.

De feestbrillen met diffractie glazen hebben geven een mooi effect aan iedere lichtshow. Door met de bril op in het licht te kijken ontstaan er prachtige patronen die in het donker goed naar voren.

Tijdens vuurwerkshows, kampvuren of gewoon thuis is de bril ook leuk om te gebruiken. Dat wordt mooi weergegeven in het onderstaande filmpje.

De LED Orbits van GloFX zijn verkrijgbaar in verschillende maten met 2, 4 of 6 lichtjes. Hiermee kunnen de vetste shows worden weggegeven. Dat is in het onderstaande filmpje goed te zien.

Hoe het product gebruikt dient te worden, wordt in het onderstaande filmpje uitgelegd.

De LED Poi van GloFX kan worden gebruikt om prachtige shows mee uit te voeren. Maar zonder een paar leuke trucjes wordt dit al snel eentonig! Dat begrijpen ze bij GloFX maar al te goed. Daarom laten zij in het onderstaande filmpje de 5 belangrijkste Poi trucjes zien. Probeer het ook eens!